marți, 26 aprilie 2016

Ce trebuie sa stim despre videochat Black-studio.ro?Să aflăm împreună totul despre videochat profesionist

În jurul anului 1998 România afla pentru prima dată ce înseamnă un studio de videochat. Desigur lucrul în această meserie era foarte greu pentru că nu existau calculatoare performante ca acum. De asemenea probleme apăreau și din cauza internetului. Prin anii 2004-2005 această meserie a luat o mare amploare. Asta a însemnat apariția unor zeci de site-uri de videochat. Printre aceste site-uri am reușit să descopăr unul dintre cele mai profesioniste Studiou-uri. Dacă și voi vă doriți să porniți în acestă meserie cu dreptul vă invit să apelați la studio-ul videochat Black-studio.ro.

Videochat Black-studio.ro

Studio-ul de videochat adăpostește foarte mulți angajați, tocmai de aceea dacă vrei să lucrezi în acest domeniu trebuie să știi ce vrei să faci. În general cele mai bine plătite sunt modelele, acestea trebuie să reușească să atragă foarte mulți clienți și să îi păstreze alături de ea un timp cât mai mare. Plata se face cu ajutorul comisioanelor, de asemenea există și un contract care face ca această meserie să fie una legală.

Fetele care lucrează în videochat Black-studio.ro au la dispoziție trei moduri de lucru:

  • Free chat, această metodă este folosită de modelele care își încep pentru prima oară cariera ca model videochat. Astfel clienții site-ului le vor cunoaște, iar mai apoi vor putea intra în privat cu ele.

  • Private chat reprezintă locul în care modelul primește bani pentru tot ceea ce face. Nu trebuie să ne gândim la indecență ci mai mult să asociem acestă activitate cu o discuție mai apropiată pe skype.

  • Ultima, dar nu cea din urmă, secțiune este cea de nude chat.  În această categorie fetele vor primi un comision mai mic, dar cu toate acestea au șansa ca un număr mai mare de utilizatori să le viziteze.

Modelele sunt cele care decid în ce categorie vor să lucreze și pot face oricând schimbarea între cele trei categorii.  Pentru a putea ajunge la câștiguri mai mari trebuie să înveți să afli ce își dorește un utilizator, trebuie să fii gata să vorbești despre foarte multe domenii. Trebuie să ții cont că tu nu ești singurul model de pe site, iar clientul poate oricând să facă o schimbare. 


Contează de asemenea foarte mult și categoria în care decizi să lucrezi, Adult sau Non-Adult, prima categorie este și cea mai căutată de clienți de aceea poți avea mai multe șanse la un câștig cât mai mare. Cu toate acestea dacă reușești să ai o conversație mai lungă cu clientul îți poți asigura cîștiguri considerabile și în zona non. Videochatul este meseria în care banii pot fi cîștigați ușor, dar unde trebuie să înveți cum să profiți de toate înzestrările pe care ți le-a oferit mama-natură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu