vineri, 17 iunie 2016

Într-o vizită prin România

Oricât de mult ai încerca o țară străină nu va deveni niciodată casa ta, poate doar dacă pleci la o vârstă la care nu îți amintești nimic despre ea. Altfel mereu îți vor lipsi drumurile de țară, mulțimea de animale, joaca cu prietenii și chiar problemele. În afară lumea a uitat să mai fie prietenoasă, se axează doar pe bani și cam atât.
Noi nu am mai rezistat și cum oricum ne doream de mult o excursie în țară am zis că acum este momentul perfect pentru a ajunge la Orșova.Vorbisem deja cu o altă familie să mergem împreună, ei aveau mașină și astfel mai economiseam niște bănuți, dar ei ne-au părăsit pe ultima sută de metrii.
Noroc însă cu SIXT Rent a Car, o firmă de inchirieri masini, care s-a oferit să ne pună la dispoziție o mașină. O prietenă ne-a povestit despre site-ul lor și despre cum orice persoană poate să verifice prețul închirierii unei mașini. De asemenea tot ei ne-au povestit de gama foarte mare de mașini din care să alegi.
Într-o singură seară am reușit să ne oprim asupra unei mașini perfecte pentru noi. Prețul ei era unul foarte accesibil ținând cont de performanțele ei. New Kopel Group ne-a oferit un ajutor de nerefuzat.

Site-ul este foarte bine structurat mai ales că îți oferă posibilitatea de a venea câte mașini sunt disponibile în perioada selectată, cel mai bine este să faci rezervarea aproape imediat pentru ca să nu se închirieze mașina de către altcineva fix în aceeași zi. O excursie în familie nu este perfectă dacă nu vă bucurați de propria voastră mașină, noi am aflat asta puțin mai târziu. Cu mașina închiriată am putut merge în excursie și să schimbăm un pic ruda de destinație atunci când condițiile meteorologice ne-au fost împotrivă. Alegeți să fiți proprii stăpâni ai vacanței voastre.

3 comentarii:

  1. Cu siguranta vacantele vor fi mai placute apeland la aceasta renumita companie de rent a car.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu ce ai spus, au cele mai bune oferte din capitala atat la agentia de rent a car Bucuresti cat si la cea de rent a car Otopeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu ce ai spus, au cele mai bune oferte din capitala atat la agentia de rent a car Bucuresti cat si la cea de rent a car Otopeni.

    RăspundețiȘtergere