duminică, 24 iulie 2016

Bimmer mi-a oferit ajutor!

Mersul cu masina este cea mai buna decizie pe care o poti lua atunci cand vrei sa mergi in vacanta, excursie sau pur si simplu trebuie sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Luna trecuta sotul meu a decis sa este vremea sa trecem la un BMW, o astfel de masina este perfecta pentru familiile cu copii, dar si pentru numeroasele deplasari pe care trebuie sa le faca in interes de serviciu.
Inca de cand a luat-o s-a interesat ce service-uri ii pot fi de folos daca apar probleme cu masina achizitionata, astfel a aflat despre existenta celor de la Bimmer Service, un service care si-a dedicat 6 ani aflarii tuturor informatiilor disponibile despre masinile din seria BMW si in combaterea mai multor probleme ce pot apare. 
Cei de la magazinul de la care a fost cumparata masina i-au spus ca nu dureaza foarte mult sa ajunga la service, noi locuind in sectorul 2 si ca o astfel de vizita il poate scapa de multe probleme. Ei au fost cei care i-au oferit adresa site-ului de unde impreuna am putut aduna si mai multe informatii. Spre deosebire de alte service-uri din tara acesta a decis sa mearga doar pe masini BMW si astfel sa castige mult mai multa experienta.
Daca nu ma credeti ar trebui sa stiti ca Service BMW Bucuresti a lucrat cu peste 5000 de masini BMW de a lungul anilor, iar acest lucru se vede foarte clar in special datorita experientei castigate. Una este sa repari 5000 de masini diferite si alte sa te axezi doar pe BMW, sa ai mecanici care sa se fi confruntat cu aproape toate problemele ce apar la o astfel de masina.
Este foarte important pentr o firma sa incerce sa invete totul despre domeniul in care activeaza, iar o firma care se axeaza doar pe BMW-uri este una dintre acele frime la care trebuie sa apelezi. In acest mod ea poate angaja persoane care sa fie specialiste in BMW-uri si astfel sa castige 5 mecanici cu o experienta vasta in acest domeniu.Fiecare dintre acesti mecanici dispune de catre o rampa pe care sa poata realiza toate operatiunile necesare pentru ca masinile sa fie mai bune decat la inceput si pentru a le repara.
De la ei de pe site am aflat si cat de importanta este o Incarcare freon BMW inainte de fiecare vara, datorita faptului ca in special iarna nu folosim aerul conditionat la inceputul verii trebuie sa reincarcam freonul. Altfel avem toate sansele ca masina noastra sa se opreasca sau mirosuri ingrozitoare sa soseasca prin aerul conditionat direct in masina. Ganditi-va doar cum ar fi ca intr-o zi de 35 de grade sa nu puteti utiliza aerul conditionat.
Doar o simpla vizita pe Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti va ajuta sa treceti cu brio peste orice problema. Service-ul este unul autorizat ce va va pune la dispozitie cele mai bune servicii la preturi mai mult decat accesibile. Astfel va invit sa apelati la ei pentru a rezolva orice problema ce tine de BMW-ul vostru.