vineri, 1 iulie 2016

O masina de la SIXT Rent a Car

Cu toții ne-am gândit cel puțin o dată în viață cum arată vacanta perfecta, multi dintre noi au reusit deja să pună aceste idei si in aplicare. Astăzi vreau să va dau câteva sfaturi pentru că vacanta pe care o organizați să iese cât mai bine si la sfârșit să fiți cu toții multumiti.
·         In primul rand alegeți o locație care să vă placa, care să vi se potrivească si in care sa puteți petrecere o perioadă mai lungă de timp.
·         Vedeți care sunt principalele atracții turistice din zona pentru a vedea cam ce aveți de vizitat.
·         Apelați la o firma de rent-a-car pentru Masina, astfel veți avea pe tot parcursul călătoriei o mașină alături de voi și nu va mai trebui să deprinderi de alții.
·         Căutați să vedeți dacă există un circuit cu mașina în zona respectivă, astfel va veți asigura că vizitați o parte mult mai mare din localitate intr-i n timp mult mai scurt.

 New Kopel Group este firma care face tot posibilul ca aceste lucruri să fie posibile, tot ce aveți voi însă de făcut este sa va urmați visele și să aveți. ai mult decât oricând încredere în voi.

2 comentarii:

  1. Cu siguranta Sixt este cea mai buna alegere in materie de rent a car. Ofertele lor sunt disponibile in toata tara, insa cel mai mare punct de lucru il au pentru rent a car Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da confirm cele spuse de Razvan, la ei gasim cele mai bune preturi la inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere