Aveti nevoie de:
7 oua
7 lg zahar
5 lg faina alba
2 lg cacao
un varf cutit sare
un praf de copt
Crema : 2 plicuri crema de ciocolata Dr Oetker
Glazura : 200 gr ciocolata simpla
Sirop : 5 lg zahar se caramelizeaza se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba putin.
Se separa albusele de galbenuse ,se bat bine apoi se adauga zaharul pe
rand ,sarea si praful de copt ,galbenusele iar la urma faina amestecata
si cernuta inainte cu cacaua .Se amesteca usor si se pune blatul intr-o
forma unsa cu unt si tapetata cu faina sau puteti folosi hartie de
copt.Se coace la foc potrivit 35-40 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se taie in 3 parti egale.
Crema se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj.
Glazura :se topeste ciocolata pe baie de abur si se pune deasupra iar cu un cutit se intinde uniform.
Eu am facut formele cu o furculita ,din crema ramasa am facut diverse
floricele .Se da la rece cateva ore apoi se poate servi cu ciocolata
rasa deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu